Bli medlem i Skansens Bataljon

Alle gutter i passende alder er velkommen som medlem av Skansens Bataljon, de fleste aktive gutter i dag er i alderen 6-18 år.

Se infovideo om korpset på youtube : https://youtu.be/ZGngVCGkblo

Som medlem får du låne buekorpslue, svart vindjakke, hvitt belte, bue eller eventuelt tromme. Selv må du skaffe tilveie svarte sko, svarte sokker, hvit skjorte, svart slips og en svart bukse med hvite striper på hvert bukseben. Den årlige kontingenten er kr. 200,-, og denne betales hvert år ved sesongstart. Det første året som medlem er helt gratis!

Som medlem i Skansens Bataljon vil du treffe mange gutter på din egen alder. Gjennom årene i buekorpset og aktivitetene der, utvikles vennskap som ofte varer livet ut. Gamlekarforeningen og et studium av denne, er et synlig bevis på dette. Her treffes tidligere aktive til sosialt samvær, og praten sitter løst på tross av samfunns- og aldersmessige forskjeller.

Å være buekorpsgutt gir en egen følelse og stolthet som få andre fritidssysler kan vise maken til. Over alt i verden kan du senere møte buekorpsgutter som føler det samme overfor buekorps som det du gjør, og selv om du en dag slutter som aktiv, kan du oppleve buekorps-gleden som gamlekar.

Det fellesskap du vil møte i Skansens Bataljon, vil gi deg mye glede, både som aktiv og også senere i livet. Vær med å bære tradisjonen videre - velkommen til Skansens Bataljon.