Innkalling til ny Generalforsamling 19.april 2018 kl.18:00

Det innkalles ved dette til ny Generalforsamling i Skanseguttenes forening på Skansen

TORSDAG 19.APRIL 2018, KL 18:00

Viktige saker blir gjennomgang og revisjon av foreningens lover.  Se saksliste.

 

NB: Ny innkalling

NY INNKALLING TIL GENERALFORSAMLING FOR SKANSEGUTTENES FORENING

Det innkalles ved dette til Generalforsamling del 2 på Skansen

TORSDAG 19.APRIL 2018, KL 18:00

På generalforsamlingen den 28.mars, bestemte forsamlingen seg for å dele møte i 2 deler.  Valg av nye styrer og komiteer ble avholdt på vanlig måte.  Saker som ble utsatt var gjennomgang av årsbertninger, referat og regnskap samt forslaget om å endre foreningens lover.  Dette ble gjort for at flest mulig av medlemene skal få mulighet til å delta.
 

På generalforsamlingen 19.april vil det bli presentert et forslag om en større revisjon av foreningens lover.

Forslaget krever 2/3 flertall fra de fremmøte for å bli godkjent.  Det er viktig at alle setter seg inn i forslaget på forhånd.  Det vil bli full gjennomgang av revisjonen på generalforsamlingen.  Forslaget vil bli stemt over som fremlagt. Det vil si at det er ikke mulig å gjøre endringer i forslaget på selve generalsforsamlingen.  Eventuelle andre forslag må derfor sendes inn i forkant som eget innkomne forslag. 

Ta kontakt så snart som mulig på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du mangler noen papirer eller ønsker tilsendt.

Andre innkomne forslag må være Styret i hende innen 12.04.2018. Disse sendes skriftlig per e-post til hovedstyrets formann Stig E. Mjøs (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) Styret i Skanseguttenes Forening sender ut innkalling både vie post og e-post, men  velger å distribuere saksdokumentene til generalforsamlingen digitalt. Dette hovedsakelig for å spare portokostnader. Vedlagt  innkallingen finner du derfor relevante saksdokumenter for generalforsamlingen, inkludert dokumenter knyttet til forslag om revisjon av foreningens lover, samt et eget vedlegg med veiledning til revisjonsforslaget. Nedenfor foreligger saksliste for generalforsamlingen. Forhåndsutsendte referat og årsberetninger vil ikke bli opplest på generalforsamlingen.

Innstillinger Styret foreslår å holde kontigenten uendret, kr 200. Styret innstiller at forslag fra Martin Olaussen og Erlend Liisberg om revisjon av foreningens lover vedtas.

Bergen - 2. april 2018 Med vennlig hilsen

Hovedstyret i Skanseguttenes Forening


Saksliste for Skanseguttenes Forenings generalforsamling

19. april 2018

 1. Valg av møteleder

 2. Godkjenning av innkalling og dagsorden

 3. Gjennomgang og godkjenning av referat fra underkjent generalforsamling 2018 samt første del av generalforsamlingen som ble avholdt den 28.mars.

 4. Gjennomgang og godkjenning av referat fra Generalforsamlingen 2017

 5. Gjennomgang og godkjenning av Hovedstyrets årsberetning og regnskap

 6. Rapportering fra underkomiteer herunder godkjenning av regnskap

 1. Husstyret

 2. Fondskomité

 3. Brushytten

 4. Jubileumskomité

 

7. Fastsettelse av kontingent for 2018 Revisjon av foreningens lover

Revisjonsforslag fra Martin Olaussen og Erlend Liisberg

8. Innkomne forslag

 • Etter avsluttet Generalforsamling blir det informasjon fra korpset.